Acoperirea piscinei cu liner PVC armat care este un material confecționat din PVC armat sau clorură de polivinil plasticizată si este utilizat pentru acoperirea interioară a piscinei prezinta o serie de avantaje, printre care enumeram: este un material relativ ieftin, practic și versatil, care se adaptează la orice tip de piscină și se remarcă pentru rezistența, flexibilitatea și etanșeitatea sa deosebite.

În ultimii ani, acoperirea pentru piscine cu liner PVC armat este una dintre cele mai populare metode deorece se adapteaza la toate tipurile de piscine, poate fi reparat și înlocuit usor atunci când se deteriorează sau când doriți să renovați sau să modernizați piscina.
Liner-ul pentru piscină a evoluat de-a lungul anilor fiind utilizat pentru prima dată pentru acoperirea gaurilor din piscină. La început, avea o grosime de 0,75 mm, dar această modalitate de acoperire a generat mai multe probleme, deoarece era foarte subțire. De-a lungul anilor, a evoluat într-o tabla armată, care are o grosime medie de 1,5 mm (în funcție de producător poate măsura între 1,2 mm sau 1,7 mm), care este mai durabila și previne deterioarea în primii 15 ani, precum și scurgerile de apă .

Marele avantaj al acestui material și principalul motiv pentru care mulți utilizatori aleg să-și acopere piscina cu liner PVC armat este că întreținerea este foarte simplă și se evită re-țiglarea plăcilor, reînnoirea chitului și cimentarea piscinei. În plus, este un material care servește atât la impermeabilitate cât și la acoperire și este foarte estetic .

Alte avantaje pe care le va avea piscina dvs. dacă este acoperită cu liner PVC armat:

• Va preveni scurgerile de apă si fisurile din bazinul dvs., deoarece structura vasului este complet impermeabilă dacă este acoperită cu acest material.
• Elasticitatea și etanșitatea permit apei să ramana în vasul piscinei chiar și atunci când vasul se sparge din cauza mișcărilor la sol, a așezărilor sau a altor motive.
• Poate fi de mai multe culori și poate conține desene care permit piscinei să fie personalizata pe gustul proprietarului său.
• Întreținerea plăcilor este ușoară și simplă, cu condiția utilizării produselor specifice mărcii liner-ului utilizat.
• Va oferă mai mult de 10 ani de garanție .