Un robot de curățare a piscinei sau un robot de curățare a bazinului vă ajută să mențineți piscina curată, economisind timp și efort și asigurând eficiența maximă de curățare.

Ce tipuri de roboti de curatare a piscinei există?

Există diferite tipuri de roboți sau dispozitive pentru curățarea automată a bazinului:

• Roboti de vacuum hidraulici/ Roboti de aspirare hidraulici: acest tip de robot de curatare foloseste energia de depurare pentru a curata piscina. Pot fi conectati la spălătorul sau curățătorul piscinei și curăță întrega piscina într-un mod aleatoriu, ducând murdăria la filtrul și la pre-filtrul pompei.
• Roboti electrici: nu depind deloc de sistemul de filtrare, sunt complet autonomi. Acestia sunt conectati la rețeaua electrică cu un transformator și pot fi programati pentru a efectua diverse cicluri de curățare.
• Roboti de presiune hidraulici: sunt conectați și la sistemul de purificare/curatare/depurare. în acest caz este creată apă sub presiune, care este dusă la conexiunea mai curată a piscinei la care este conectat robotul. Acestea poartă saci de filtrare pentru a depozita murdăria.

Sfaturi pentru cumpărarea unui robot de curățare a piscinei
Când cumpărați un aparat de curățat piscina, trebuie să țineți cont de tipul de piscină pe care îl aveți, dacă este realizata din beton, poliester , precum și de tipul de acoperire pe care o poate avea. Gândiți-vă și la forma piscinei dvs., dacă are sau nu scari, precum și dimensiunea acesteia.

Bucurați-vă de o piscină curată în stare perfectă, datorită sistemelor automate de curățare a piscinelor cu roboți de curățare a piscinei. Dacă doriți să obțineți cea mai bună ofertă pentru robotul de curățare a piscinei care se potrivește cel mai bine piscinei dvs., nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă .
Dacă te-ai săturat să îți cureți manual piscina, nu te mai gândi. Un robot de curățat pentru piscine vă va salva de multe dureri de cap.