Pompele de căldură pentru piscină vă permit să vă încălziți în mod eficient piscina, astfel încât să puteți menține temperatura potrivită pentru baie, chiar și în afara sezonului.

Cum funcționează o pompă de căldură?

O pompă de căldură este echipată cu un evaporator, care captează aerul cald din exterior și îl transferă în apa din piscină.
În acest fel, piscina dvs. poate profita de energia din aer și nu depinde 100% de consumul electric al acestui tip de dispozitiv.

Ce se ia în considerare atunci când cumpărați o pompă de căldură?

Există mai multe aspecte de care ar trebui să țineți cont atunci când cumpărați o pompă de căldură pentru piscina dvs.:

• COP: Acesta este un coeficient de performanță care măsoară relația dintre puterea de căldură generată de pompa de căldură și cea consumată. Cu cât COP este mai mare cu atat dispozitivul funcționează cu o performanță mai mare și este mai ieftin.

• Putere: este un indicator al cantității de căldură care este transmisă apei și o măsurăm în kW. Este legat de trei elemente: temperatura apei, temperatura exterioară și temperatura pe care am setat-o.

• Zona geografică: în funcție de zona geografică (rece sau temperată) unde se află piscina, veți avea nevoie mai mult sau mai puțin de o pompă de căldură pentru a menține o temperatură adecvată și pentru a vă putea folosi piscina pe tot parcursul anului.

• Zgomot: Un punct important este să acordați atenție tipului de compresor, deoarece există unele mai puternice decât altele. Compresoarele de defilare sunt cele mai bune pentru o mai mică poluare fonică.

• Sistem de decongelare: aceasta este o măsură de securitate care vă protejează pompa de căldură, deoarece dacă se atinge o temperatură foarte scăzută, gerul poate fi generat și afectează funcționalitatea dispozitivului. Acest tip de sistem permite eliminarea înghețului la temperaturi scăzute.

Pentru detalii privind ofertele noastre de accesorii pentru incalzire piscine, elemente de montaj pentru piscine, filtre pentru piscine, pompe pentru piscina, roboti pentru piscina, accesorii iluminare piscine va rugam sa ne contactati pe e-mail sau telefonic.