Gardurile pentru piscină sunt bariere de siguranță care ajută la prevenirea căderilor. entru siguranta atat a copiilor dumneavoastra cat si a animalelor de companie, soluția perfectă este de a achizitiona un astfel de echipament.

Tipuri de garduri de piscină:

Garduri fixe: sunt modele ancorate la sol prin stâlpi care rămân așa tot timpul anului.
Garduri mobile: sunt realizate sub formă de plasă, sunt mai ușor de instalat, dar sunt și mai puțin rezistente.

Din ce sunt realizate gardurile de siguranță pentru piscină?

Gardurile pentru piscină sunt disponibile în multe materiale și fiecare poate avea și un efect estetic diferit.

• Garduri din poliester plasticizat: sunt realizate dintr-o structură de aluminiu și sunt fixate la sol cu stâlpi. Este un material foarte rezistent la rupere și foarte ușor de asamblat.
• Garduri din lemn: gardurile din lemn sunt de obicei foarte elegante și oferă un aspect rustic piscinei. Deși este un material ecologic, acestea necesită mai multă întreținere.
• Garduri de sticlă: este tipul de barieră care își ascunde cel mai bine obiectivul deoarece are cu greu un efect vizual remarcabil. Pentru ca acestea să poată fi funcționale trebuie să aibă o grosime suficient de mare.
• Garduri din aluminiu sau PVC: acestea sunt garduri alcătuite din panouri diferite, care pot fi realizate din membrane de metacrilat sau PVC, cu armătură din aluminiu.

Este important să aveți garduri de siguranță pentru a vă proteja copiii și animalele de companie.
În afară de aceasta, este important și din punct de vedere estetic.

Dacă vă gândiți să efectuați o schimbare la piscina dvs. , fie o schimbare a dimensiunilor sau pentru orice alt motiv, nu ezitați să ne contactați pentru a vă propune diverse opțiuni de efectuare a lucrarii și pentru a vă oferi cea mai bună ofertă.