Fiind un material complet flexibil, se adaptează la orice dimensiune a bazinului , putand fi folosit si pentru acoperirea unor piscine cu forme neregulate.

Lucrările care pot fi realizate cu liner-ul PVC armat:

Schimbarea liner-ului
Acest produs are o durata de viata de obicei între 15 și 20 de ani în funcție de marcă, grosime, tipul de piscină și de modul în care s-a desfășurat activitatea. Insa, odată cu trecerea timpului, acesta se poate decolora sau deteriora și va trebui înlocuit cu unul nou. Acoperirea piscinei la fiecare 15-20 de ani este mai profitabila decât repararea continuă a acesteia.

Impermeabilizarea cu liner PVC armat
În zilele noastre, liner-ul PVC armat este cel mai frecvent utilizat pentru acoperirea piscinelor. Atunci când o piscină pierde apă, cea mai simplă soluție este acoperirea cu liner PVC armat. Dacă piscina este realizată din beton cu gresita, se vor face retusurile si se va acoperi cu liner PVC armat. Dacă piscina este realizată din panouri din oțel, ideal ar fi să o inlocuiti si sa o acoperiti cu liner PVC armat.
Impermeabilizarea unei piscine cu liner PVC armat ofera o garanție de 10 si asigurarea ca piscina nu pierde apa.

Reconditionare cu liner PVC armat
Aceasta este opțiunea preferată pentru clienții care opteaza pentru o varianta mai facila si sigura sau pentru cazurile in care piscina este foarte deteriorata si se doreste modernizarea acesteia.
Lucrarea constă în așezarea liner-ului PVC armat pe toata suprafata bazinului si efectuarea ajustărilor necesare pentru redirecționarea apei către stația de epurare, adaptarea noilor skimmere, a soclului de evacuare, a prizei și a aspiratoarelor la ieșirile conductelor existente.

Reparația liner-ului
Opțiunea de a repara liner-ul nu este de obicei foarte frecventă, deoarece, așa cum am menționat anterior, acoperirea unei piscine cu liner PVC durează de obicei între 15 și 20 de ani și de obicei se acordă o garanție de 10 ani.
Dacă piscina a fost acoperita intr-un mod defectuos sau liner-ul care a fost pus este defect sau de calitate slabă , mici fisuri sau perforații sunt generate în câțiva ani.
Solutia este să acoperiti aceste fisuri cu un plasture special pentru linerul de piscină și sa reparați partile afectate, dar dacă se întâmplă din nou deseori, va trebui să efectuați o schimbare complete a liner-ului.

Liner–ul pentru piscinele demontabile
Piscinele demontabile de tip GRE sau similare sunt de obicei acoperite cu un tip de liner similar cu liner-ul PVC armat, insa cu o textura mai subtire.

Dacă aveți nevoie să reparați sau să schimbați o piscina demontabila, vă recomandăm să apelați mai întâi la serviciul tehnic al mărcii piscinei , iar specialistii vă vor spune ce puteți face, dar, de obicei, vă vor spune de unde puteți cumpăra linerul pentru a-l instala. Dacă decideți să-l instalați singur, faceți-o o zi însorită, fără ca temperatura să fie prea ridicată pentru a fi bine sigilată.