Piscinele cu nisip sunt construite astfel încât să pară o mică plajă privată . Diversitatea design-ului și materialelor utilizate permit acestor tipuri de piscine să creeze un impact vizual unic.

Piscinele cu nisip au ajuns recent în tara și sunt un caz total inovator în lumea piscinelor. Acest tip de piscină poate converti o terasă sau o grădină într-o plajă creând un impact vizual unic pentru plăcerea tuturor utilizatorilor. În plus, aceste piscine au un nivel nelimitat de personalizare atât sub formă și profunzime , cât și în design și decorare, permițându-vă să creați teme unice.
În prezent, există mai multe sisteme pentru a construi grupuri de acest tip , de aceea este recomandat să evaluați diverse companii și bugete, chiar dacă rezultatul final are un aspect vizual similar.

Rezultatele vizuale sunt spectaculoase , pe lângă piscină veți avea un mediu unic care va aduce un plus de valoare casei sau afacerii dvs.
Piscinele cu nisip sunt cel mai scump tip de piscină care există si care necesită cel mai mult timp de construcție , în funcție de sistemul de construcție utilizat.

Intrarea în acest tip de piscină este ca intrarea pe o plajă, de la mai puțin adânc până la o adâncime mai mare, cu o pantă foarte mică și nisip în jurul ei. De obicei, nu au scări de acces și sunt complet antiderapante , atât uscate, cât și umede, ceea ce le face mai sigure pentru copii și adulți.
Sunt construite cu materiale 100% naturale, iar construcția lor poate fi adaptată la orice design, dimensiune sau adâncime, fără limite de niciun fel. În plus, clientul poate decide dacă va pune alte elemente, cum ar fi aerul condiționat, luminile, zona de spa, sistemul de purificare, etc ... ceea ce face ca o piscină de nisip să fie total exclusivă. În plus, datorită materialelor utilizate, se obține o ușoară creștere a temperaturii apei.

Căptușeala acestor tipuri de piscine este realizată cu o bază de nisip și un amestec de rășină extrem de antiderapantă , în loc de așezarea plăcilor.
Aceste bazine sunt de obicei însoțite de un proiect de amenajare pentru a le integra cu particularitățile fiecărei grădini sau terenuri în care piscina urmează să fie construită.