Piscinele tematice sunt bazine care conțin elemente tematice, care recreează arii naturale , cum ar fi cascade, peisaje tropicale, plaje din Caraibe, peșteri, lacuri cu pietre naturale și toate tipurile de medii pentru a crea o atmosferă diferită în mediul în care sunt construite, indiferent dacă este vorba de o casa privata, un hotel, un complex turistic sau orice alt spatiu.

Aceste bazine sunt atât de exclusive și deosebite încât impresioneaza pe toata lumea.
Fiecare bazin de acest tip este unic și poate fi adaptat la orice idee pe care clientul o are, astfel piscina de vis sa prinda contur.

FinestPool Decor SRL te ajuta întotdeauna cu cea mai bună ofertă, fie că vrei să creezi o piscină nouă de la zero, fie că vrei să tematizezi o piscina existentă cu un element anume. Vă vom asigura că proiectul dvs. se va realiza într-un mod perfect.

• Piscinele de acest tip pot conține mai multe zone în funcție de nevoile clientului, iar elementele care sunt utilizate de obicei pentru tema piscinei sunt tobogane, fântâni, cascade, peșteri, stațiuni balneare, scări de stâncă etc
• În multe cazuri, aceste piscine sunt asociate cu distratie si relaxare, adică puteți face piscine cu nisip cu teme , creând medii care să imite plaje, golfuri sau lacuri.
• În aceste piscine tematice, pot exista zone speciale, cum ar fi stațiuni balneare, jacuzzi, zone de înot deschise sau zone pentru copii.
• Piscinele tematice pot fi proiectate într-o temă particulară precum natura, fundul mării, pirații, castelele, epoca medievală etc.
• Aceste piscine încorporează cele mai moderne mecanisme pentru piscinele de curățare automată, astfel încât clientul să se poată bucura de ele fără niciun efort, întrucât întreținerea este minimă și o companie poate fi contactata din când în când.