Piscinele prefabricate cu auto-instalare sunt kituri de construcție realizate din blocuri. Vorbim despre un tip de structură modulară și izolată termic, special concepută pentru construcția cofrajelor piscinelor de beton. Cu aceste tipuri de kituri de auto-instalare care vin cu tot ce ai nevoie pentru a realiza funcționarea piscinei, poți configura singur piscina, deoarece blocurile se potrivesc de la sine.

Trebuie doar să asamblați diferitele blocuri de piscină și să alegeți finisajul dorit, nefiind necesar să le fixați la sol și nici să faceți o lucrare complicată. În plus, aveți o gamă largă de echipamente opționale pentru a extinde piscina cu tot ce aveți nevoie: lumini led, scări, robot de curatare, pompe de căldură, prelate termice etc. Marele avantaj al acestui tip de piscină este economia pe care o puteti face prin taierea costurilor cu forța de muncă necesară, astfel încât prețul final este foarte competitiv.

Există multe dimensiuni și forme diferite, astfel încât să îl puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs., de la 4 x 2,5 până la 10x5 metri. Toate kiturile de piscină sunt livrate cu manualul de instrucțiuni și asistență tehnică în cazul în care ai nevoie de ajutor în timpul instalării.

• Piscina este trimisă in paleți pe terenul unde urmează să fie instalata și din acel moment clientul este responsabil de instalarea acesteia.
• Blocurile rezistă bine la compresiune. Când le umplem cu beton, acestea au o rezistență deosebită, iar la exterior au o atingere moale și plăcută.
• Structura piscinei dvs. se adaptează oricărui tip de accesoriu pe care doriți să îl instalați, de la zonele de hidromasaj la iluminare, scări ,etc.
• Blocurile sunt ușoare și pot fi ușor transportate, manipulate sau asamblate.
• Panourile de cofraj pot fi realizate din fibra, polistiren expandat sau polipropilenă, materiale foarte rezistente care nu ruginesc ușor.
• Aceste tipuri de kituri de piscină cu auto-instalare sunt compatibile cu diferite echipamente pentru pompa de căldură și dispozitive automate pentru tratarea apei, astfel încât să vă puteți bucura de o piscină după bunul plac.
• Sunt mai puțin costisitoare decât bazinele tradiționale și le puteți construi singuri, chiar dacă nu aveți cunoștințe vaste despre construcția piscinei.
• Echipamentul de purificare poate fi inclus și în kit, atât un purificator de clor, cât și un clorificator de sare.