Vreti să prelungiti sezonul de înot in piscina dumneavoastra, chiar și după vară și să o folositi în orice moment al anului?

Dacă doriți să vă bucurați de confort maxim atunci când faceți baie, atunci aveți nevoie de un sistem de încălzire a piscinei care să garanteze temperatura ideală fără să vă faceți griji pentru climatul exterior.

Tipuri de aparate de climatizare pentru piscine

Există diferite metode de încălzire a unui bazin. Este important să o alegeți pe cea potrivită : în funcție de locația dvs. geografică și temperatura ambientală, tipul de piscină (interior / exterior) și costul energetic al instalației.

Pompa de căldură: absoarbe aerul cald și îl introduce în circuitul intern pentru a încălzi apa din piscină. Economisește mult mai multă energie decât încălzitoarele electrice și schimbătoarele de căldură.
Piscinele încălzite vă permit să profitați mai mult de piscina dvs. De vreme ce aveți o piscină, cu siguranță doriți să o utilizați mai mult de câteva luni pe an.

Huse pentru piscină

Evident, pentru încălzirea completă a piscinei, va fi necesar să o acoperiți cu un capac jos sau înalt. Aceste două tipuri de huse sunt cele care permit utilizatorului să se scalde cu capacul instalat.

Alegeți sistemul de climatizare care se potrivește cel mai bine tipului dvs. de piscină. Dacă sunteți interesat să vă încălziți piscina, nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă .