Indiferent dacă ai neglijat-o în timpul iernii sau nu ai efectuat tratamentul chimic al apei necesare conservării acesteia, noi te putem ajuta astfel încât să te poți bucura pe deplin de sezonul de vară.

Curățarea piscinei

Un serviciu complet de întreținere a piscinei conține următoarele etape:
1. Verificarea filtrului sau pompei de apă pentru a stabili dacă nisipul este în stare bună sau dacă pompa funcționează corect. În acest fel se poate garanta că apa rămâne curată (are un aspect curat și cristalin) si fără particule de murdărie.
2. Efectuarea activității de degresare și de îndepărtare a depunerilor de calcar care pot fi în piscina dvs. prin prosceul riguros de curatare a intregului vas.
3. Analizarea pH-ului piscinei, astfel încât să fie la nivelurile recomandate, între 7.2 și 7.6. În acest fel puteți avea o apă echilibrată și care nu vă pune în pericol sănătatea.
4. De asemenea, trebuie verificat și nivelul de clor din piscina dumneavoastră, care ajută la dezinfectarea bazinului și la păstrarea ei curată de alge și bacterii care pot afecta sănătatea utilizatorilor.

Umplerea, instalarea și întreținerea bazinului

În timpul începutului sezonului de scăldat, la sfârșitul primăverii și la începutul verii, piscinele pot fi în stare foarte proastă.
Compania noastră lucrează pentru a garanta golirea, revizuirea și completarea ulterioară a piscinei, aplicând procedurile necesare pentru ca apa din piscină să aibă proprietățile optime și să fie gata pregătită pentru utilizare.
De asemenea, este recomandat să
• se stabilească programe de întreținere, astfel încât să se mențină nivelul adecvat al apei și să se mențină condițiile optime pentru scăldat, chiar și după ploaie, în cazul unei piscine în aer liber.
• să se aplice tratamente de hibernare adecvate, astfel încât piscina să poată fi păstrată în condiții optime și pe timp de iarnă
Întreținerea unei piscine este o etapă extreme importantă si trebuie executată cu profesionalism, de o echipă specializată.
Pentru intreținerea piscinii dumneavoastră , nu ezitați să ne contactați.