Când piscina pierde apa, în general, putem imparti cauzele în două tipuri: scurgeri de apă prin bazin sau scurgeri de apă prin sistemul hidraulic. Dacă piscina dvs. pierde apa prin bazin, atunci este necesară impermeabilizarea acestuia. Vă recomandăm să vizitați secțiunea noastră de impermeabilizare a piscinei.

Sunt si cazuri in care o piscină pierde apă si prin alte elemente decât prin bazin. În aceste cazuri, pierderile sunt generate de sistemul hidraulic, în circuitul de umplere, golire sau recirculare și trebuie să procedăm la schimbarea pieselor deteriorate, repararea sau sigilarea acestora.

Pierderile de apă dintr-o piscină pot apărea constant datorită condițiilor meteorologice, temperatura ambientală, umiditatea, vântul etc., care determină evaporarea unuia sau a doi centimetri de apă. Nu este ușor să stabiliți câtă apă trebuie să piardă o piscină pentru a solicita soluția unui profesionist, insa noi vă recomandăm ca atunci când piscina începe să piardă între 3 și 4 cm pe săptămână, trebuie luate anumite masuri. Dacă pierderea de apă este constantă, indiferent de temperatură sau de aer, putem fi aproape siguri că scurgerea de apă se datorează unei defecțiuni ale piscinei.

Majoritatea scurgerilor de apă care se datoreaza sistemului hidraulic provin, de regulă, de la skimmere, gropi, conducte, etc., iar soluția nu este atât de simplă pe cât pare. Veți găsi multe companii care doresc să detecteze scurgerile de apă, deoarece acest lucru se face cu o mașină sub presiune, dar foarte puține care o pot repara, deoarece se poate întâmpla ca pentru a repara pierderi de apă de 3 centimetri pe zi trebuie să ridicați întreaga podea pentru a schimba întregul sistem de conducte.

Finest Pool vă recomandă ca înainte de a plăti un test de presiune pentru localizarea scurgerii de apă, sa va asigurați că aceeași companie nu doar localizează scurgerea , dar o și repară.
Finest Pool lucreaza cu profesioniști care se dedică rezolvării acestor tipuri de probleme legate de scurgerile de apă din piscine, așa că nu ezitați să ne contactați dacă doriți să rezolvati acest tip de defecțiune a piscinei dvs.