Uneori vrem să modificăm dimensiunile bazinului dintr-un motiv anume, atât pentru a-l face mai mic sau mai mare, cât și pentru a-l face mai adanc sau mai puțin adânc.

Familia se poate mari și doriti o piscină mai mare, sau s-ar putea să fi devenit prea mare pentru necesitatile dumneavoastra, caz in care o piscină mai mică ar fi suficienta. De asemenea, este posibil ca piscina să fie prea veche și prea adâncă și doriți să o modificati.

Există, de asemenea, cazuri de piscine construite cu același nivel de adâncime, iar proprietarul dorește să efectueze o lucrare care să îi ofere o diferență de înălțime și să aibă o zonă mai adâncă și mai puțin adâncă.

Daca doriți să extindeți piscina pentru a avea o zonă de spa sau o zonă pentru copii, trebuie să reformați și dimensiunile piscinei.

Pe scurt, cele mai obișnuite lucrări care sunt de obicei efectuate pentru a crește sau a micșora dimensiunile unui bazin sunt următoarele :

• Creșteți (de exemplu, de la 5x3 metri la 8x4 metri) sau reduceți (de exemplu, de la 12x4 metri la 6x3 metri) dimensiunile unui bazin.
• Măriți (de exemplu, de la 1,20 metri la 1,80 metri) sau reduceți (de exemplu, de la 2,40 metri la 1,60 metri) adâncimea unui bazin vechi.
• Schimbați adâncimea unei piscine fără denivelări, de exemplu, treceți de la o adâncime liniară de 1,40 metri la o adâncime neuniformă cuprinsă între 1,20 metri și 2 metri.
• Adăugați zone noi la piscină, de exemplu într-o piscină de 6x3 metri, adăugați o zonă spa rotundă cu un diametru de 2 metri sau o zonă pentru copii de 2x2 cu adâncimea de 80 de centimetri.

Dacă vă gândiți să efectuați o schimbare la piscina dvs. , fie o schimbare a dimensiunilor sau pentru orice alt motiv, nu ezitați să ne contactați pentru a vă propune diverse opțiuni de efectuare a lucrarii și pentru a vă oferi cea mai bună ofertă.