Prelatele termice, cunoscute și sub denumirea de prelate solare, sunt unele dintre elementele utilizate pentru menținerea temperaturii apei din piscină, precum și pentru protejarea acesteia împotriva murdăriei în timp ce nu este utilizată.

Avantajele prelatelor termice

Cumpărarea unei prelate termice pentru piscină este o opțiune economică, practică și funcțională, astfel încât piscina dvs. să nu se răcească prea mult în timpul nopții.
De asemenea, vă permite să mențineți temperatura apei în stare bună, fără a fi nevoie să suportați o cheltuială la electricitate mai mare, ceea ce o face o opțiune foarte ecologică.
Un alt avantaj al acestei prelate este ca permite, de asemenea, să rețină murdăria care poate cădea în apă, în perioada în care este în uz. Cu toate acestea, nu este indicat să o utilizăm ca protector de securitate, deoarece există și alte produse care îndeplinesc această funcție mai eficient.
Prelata termică previne, de asemenea, evaporarea excesivă a apei și este o completare a sistemului de aer condiționat, ceea ce permite o mai mare eficiență și economie mai mare de apă.

Există mai multe elemente care trebuie luate în considerare atunci când cumpărați o prelata termica:

• Grosime: puteți găsi modele de prelate termice cu grosimi diferite, cu 400, 500 și până la 700 microni.
• Dimensiuni: veți vedea că există, de asemenea, diferite tipuri de prelate termice, unele de tip oval, altele pătrate și în diferite forme geometrice.
• Cum funcționează: veți găsi prelate termice sau huse pentru piscină care se colectează automat, altele care sunt scufundate în apă și, de asemenea, unele tipuri speciale pe care le puteți folosi iarna.

Prelatele termice pot fi de mare ajutor deorece puteți menține o temperatura a apei constanta.

Dacă sunteți interesat să vă încălziți piscina, nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă. Achiziționați o prelata termica și protejați-va piscina!